На Запоріжжі постраждалий внаслідок підпалу монастир УПЦ потребує допомоги (реквізити)

У монастирі прп. Амвросія Оптинського в м. Токмак Бердянської єпархії, який сильно постраждав внаслідок підпалу, що було здійснено вранці 21 вересня 2019 року перед святковим богослужінням у день свята Різдва Пресвятої Богородиці, звертаються до всіх небайдужих із проханням надати посильну матеріальну допомогу. Про це повідомляє «Монастирський вісник».

Монастирю завдано відчутної матеріальної шкоди. Зловмисники зокрема підпалили два суміщених гаражів монастиря, в одному з яких були  автомобіль з автопричіпом, комплектом зимових шин, ремонтним інструментом та електроінструментом. А в іншому знаходилися будматеріали і спецінструменти, оскільки наразі проводяться роботи з укладання плитки на паперті монастирського храму Вознесіння Господнього.

«Просимо всіх, хто може, надати посильну матеріальну допомогу, пожертвувати для Свято-Амвросіївського чоловічого монастиря УПЦ милостиню, — звертаються до всіх насельники  обителі. — Поминання всіх благодійників нашої святої обителі виголошується кожен день під час Божественної Літургії в нашому монастирі, а також на читанні полунощниці, Псалтиря і на чернечому правилі».

Пожертви для святої обителі преподобного Амвросія Оптинського можна переказувати на карту Приват-Банку або на розрахунковий рахунок монастиря.

Реквізити карти Приват-банку:  5168 7422 3550 3830.

Банківські реквізити Свято-Амвросіївського чоловічого монастиря:

ПАТ КБ «Приватбанк», м.Дніпро,  Україна

код банка (МФО) 313399, ЕДРПОУ 26250272

Кому: чоловічий монастир Амвросія Оптинського

п/р 26007055873136 (гривня)

призначення платежу: «Благодійна допомога».

Усі інші доступні способи для пожертв обителі дивіться на сайті Свято- Амвросіївського монастиря.

Просмотров: (16)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *