Комітет ВР не дослухався до церков та проголосував за законопроект №2693-д залишивши норми про штраф до 350 тисяч гривень за критику гей-парадів та ЛГБТ

1 липня 2020 року на своєму засіданні Комітет ВР з питань інформаційної політики проголосував аби внести до Верховної Ради доопрацьовану версію законопроекту «Про медіа» №2693-д, в якому за наявної інформації залишили норми проти, яких виступали релігійні організації та які стосуються штрафів до 350 тисяч гривень за критику гей-парадів та ЛГБТ.

Комітет Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики рекомендував парламенту прийняти в першому читанні за основу доопрацьований законопроєкт «Про медіа» № 2693-д таке рішення комітет ухвалив більшістю голосів на засіданні 1 липня.

Законопроект «Про медіа» №2693-д проголосовано комітетом з усіма небезпечними аспектами щодо встановлення штрафу до 350 тисяч гривень за критику гей-парадів та ЛГБТ. 

Законопроект 2693-д «Про Медіа» регулює великий блок важливих питань пов’язаних з медіа, однак дивує, чому до 80-90 % корисних  ініціатив обов’язково прив’язувати питання, які пов’язані з закладення підстав для можливого переслідуванням тих, хто виступає проти пропагування гендерної ідеології, ЛГБТ, гей-парадів.

Окремо треба зазначити, що на сьогодні на сайті ВР так і не зареєстровано доопрацьованої версії законопроекту «Про медіа» №2693-д, немає висновку експертного управління. Однак в мережі наявний проект змін, в якому залишені всі небезпечні аспекти.  

За матеріалами rada.gov.ua

Просмотров: (110)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *