Православне козацтво закликало мера Запоріжжя не допустити проведення в місті акції ЛГБТ

Православне козацтво звернулось до мера Запоріжжя Буряка Володимира Вікторовича із закликом не допустити проведення у колисці козацтва акції ЛГБТ «ЗапоріжжяПрайд».

Відповідне звернення опубліковано 6 вересня 2020 року на сайті Запорізької єпархії за результатами засідання Ради глав козацьких організацій України.

“Православне козацтво України, яке завжди сповідувало високі ідеали, заявляє про недопустимість проведення у колисці козацтва акції ЛГБТ «ЗапоріжжяПрайд», яка запланована на 20 вересня 2020 р. оскільки гріх, що пропагується цієї ходою, паплюжить людську гідність”, – йдеться у документі.

Зазначається, що той, хто дозволяє проведення у місті Запоріжжя цього заходу, стає співучасником того, що вбиває моральність, особистість і душу людини.

“Громадські заходи ЛГБТ-спільноти знищують нашу культуру і розбещують наш народ. Будь-яке суспільство, людство в цілому, влаштоване таким чином що має моральний закон існування, і якщо ми дозволимо пропагування порушення цього закону то знищимо самі себе. Невже ми забули що Господь зробив з такими містами як Содом і Гоморра?, – наголошують православні козаки. – Дії ЛГБТ-руху спрямовані на злам базових моральних, встановлених Богом, принципів, і насадження нових норм моралі”.

Представники православно-козацької культури попросили мера міста “прийняти мудре рішення і не допустити розтління нашого суспільства”.

Просмотров: (38)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *