У Харкові правоохоронці затримали злочинця, який обкрадав храми

Вранці 22 вересня 2020 року у Харкові правоохоронці затримали 31-річного чоловіка, який обкрадав церкви. На його рахунку сім пограбувань. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області.

“Чоловік підозрюється у вчиненні серії крадіжок з релігійних споруд України. На його рахунку 7 епізодів злочинної діяльності в різних регіонах держави. Награбоване майно зловмисник збував через мережу Інтернет”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 31-річний чоловік був оголошений у розшук у березні цього року. Зловмисника засуджено до 3 років позбавлення волі за скоєння злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідчі викрили його у 7 злочинах, які він скоїв на території Харківської, Київської, Житомирської і Чернігівської областей. Злодій проникав в храми, звідки викрадав ікони та інші цінні речі. Потім за допомогою мережі інтернет підшукував покупців на церковне майно.

Вранці 22 серпня біля будинку на вул. Бучми у Харкові поліція затримала розшукуваного харків’янина. Зараз його передано до Новобаварського відділу поліції для поміщення до СІЗО.

Нагадаємо, раніше у Харкові правоохоронці оперативно викрили крадія, який пограбував храм священномученика Олександра, архієпископа Харківського.

Просмотров: (10)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *