Фонд «Фавор» нагадав, що постраждалі від рейдерства парафії УПЦ потребують підтримки (+реквізити)

БФ «Фавор» закликає всіх небайдужих підтримати парафіян, які постраждали від рейдерства, в рамках довгострокових проектів фонду.

10 жовтня 2019 року Благодійний фонд «Фавор» на своїй офіційній сторінці у фейсбук опублікував прохання про фінансову підтримку офіційних довготривалих проектів будівництва нових храмів для постраждалих від рейдерства парафій УПЦ. 

Фонд займається не тільки «екстреними прямими зборами допомоги» — збирає кошти після захоплення храму, коли священника з родиною виганяють на вулицю взимку. Також ведеться ряд довготривалих проектів допомоги постраждалим релігійним громадам. Інформація про такі проекти розміщена на сайті фонду – в окремому прев’ю кожного з них показано, скільки зібрано, скільки ще належить зібрати.

«Повірте, ці проекти теж є екстреними! Тому що громади цих храмів, що споруджуються, теж перебувають у скрутному становищі – служать в будинках, наметах, гаражах. Вони відчувають ті ж труднощі, що і решта! І так само, з надією, чекають нашої допомоги.

На жаль, збори за ними йдуть дуже повільно – очевидно, спрацьовує загальна недовіра до благодійних організацій. Насправді, жертвуючи на офіційні проекти фонду “Фавор” через сайт або за реквізитами, ви не тільки підтримуєте громади, які постраждали, а й допомагаєте фонду утримувати невелику, але самовіддану команду православних, грамотних фахівців, які проробляють масу дуже важливої, хоча і не завжди помітної на перший погляд роботи», – зазначили у БФ «Фавор».

Волонтери пояснюють: «Всі ми робимо одну спільну справу – допомагаємо постраждалим громадам повірити у власні сили. Повірити в те, що Господь ніколи не залишить, а навпаки – допоможе і благословить. Повірити в те, що допомога обов’язково прийде, адже Церква Христова – це твої брати і сестри, які ніколи не зрадять, а нададуть руку допомоги.

Іноді нам потрібно тільки почати! Потім громада сама знаходить все необхідне. Впевненість у власних силах, в першу чергу».

Співробітники організації відзначають, що в фонді працює священник, який поминає на літургії всіх жертводавців, а також імена їх родичів і близьких (за здоров’я і за упокій), які можна вказати при здійсненні пожертвування через сайт фонду.

Пожертвувати на проекти фонду можна за посиланням.

Оформити щомісячне або разове пожертвування на програму «40 храмів» можна за посиланням.

Оформити щомісячне або разове пожертвування на роботу фонду можна за посиланням.

Реквізити БФ «Фавор» знаходяться за посиланням.

Просмотров: (22)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *