Школярам і студентам в Україні пропонують писати есе про становлення “ПЦУ”

Конкурс творчих робіт (есе) «Шлях становлення Православної Церкви України» приурочений до Дня незалежності України і триватиме до 24 серпня 2020 року. Про це повідомляється на Facebook-сторінці Інституту політико-правових і релігійних досліджень, який ініціював проведення конкурсу.

«Метою Конкурсу є підтримка обдарованої молоді; підвищення рівня обізнаності молоді про історію становлення Православної Церкви України, створення умов для творчого зростання обдарованої молоді, – йдеться в повідомленні Інституту. – Пріоритетні напрямки Конкурсу: історія становлення Церкви; церква і культура; молодіжні ініціативи Православної молоді; інша тематика, виходячи з пріоритетних напрямків».

Національний конкурс, який почався 10 березня, проходить за підтримки Київської міської організації Національної спілки письменників України, Всеукраїнського товариства «Знання» України, Переяславсько-Вишневської єпархії “ПЦУ” і «Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира», який очолює «ієрарх ПЦУ» Олександр (Драбинко).

Взяти участь в конкурсі пропонують учням, членам Малої академії наук України, студентам і аспірантам вищих навчальних закладів. Прийом конкурсних робіт, які буде оцінювати «експертна рада», закінчиться 31 травня. Переможців оголосять 24 серпня, в День незалежності України.

Просмотров: (53)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *