У Запорізькій єпархії збирають підписи проти прийняття законопроектів, які дозволяють штрафувати за критику гей-парадів і ЛГБТ

У всіх храмах Запорізької єпархії, з благословення митрополита Запорізького і Мелітопольського Луки, оголошений збір підписів про неприпустимість прийняття депутатами Верховної ради законопроектів, які дозволяють штрафувати за критику гей-парадів і ЛГБТ. Про це повідомляє на своїй сторінці у facebook прессекретар єпархії.

“Згідно з даними законопроектів будь-яка критика содомського гріха є протизаконною і кримінально караною, що означає пряму державну підтримку даного гріха”, – коментує ініціативу протоієрей Генадій Елін.

Священник публікує документ та зазначає, що “під даним текстом кожен бажаючий може поставити свій підпис в будь-якому храмі Запорізької єпархії”.

Голові Верховної Ради України
РАЗУМКОВУ Д. О.
Народним депутатам України

Шановний Дмитре Олександровичу!
Шановні народні депутати!


Ми, громадяни України, вірні чада Запорізької єпархії Української Православної Церкви, просимо вас захистити наші конституційні права на свободу совісті, відкритого вираження своєї думки і можливості жити згідно з нашими релігійними переконаннями. Законопроекти 3316 і 2693-д позбавляють нас цих прав і нав’язують українському суспільству модель життя, яке йде врозріз з нашим світоглядом.
Кожна людина повинна вміти робити правильний вибір, за який не буде соромно перед Богом і людьми. Ми глибокого переконані, що прийде час і кожен з нас відповідатиме перед Творцем за ті дії, які він вчинив у своєму земному житті. Чим більше Господь дає людині можливостей впливати на життя цього світу, тим більше буде і міра його відповідальності за усі свої діяння.
Ми ваші виборці! Ми – ті люди, які довірили вам свої голоси сподіваючись на те, що ви відстоюватимете наші інтереси. Тому просимо вас перед лицем Правди Божої і судом своєї совісті врахувати зауваження висловлені релігійним співтовариством (Всеукраїнською радою церков і релігійних організацій) і зробити усе від вас залежне, щоб захистити наші права і не дати можливості законопроектам 3316 і 2693-д придбати юридичну силу з в поточному викладі!

Просмотров: (39)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *