У Нестерівцях на Хмельниччині збирають кошти на облаштування храму УПЦ замість захопленого

Благодійний фонд «Фавор» проводить збір коштів на впорядкування храму Кам’янець-Подільської єпархії УПЦ на честь святителя Миколая Чудотворця в селі Нестерівці Дунаєвецького району Хмельницької області. Про це повідомляє телеграм-канал фонду.

Зазначається, що «після того, як наявний храм був відібраний, парафіяни на чолі з настоятелем, знайшли нове приміщення – стару швейну майстерню, і переобладнали її під церкву».

Перші необхідні кошти віруючі УПЦ зібрали самотужки. Завдяки цьому частково були встановлені вікна і двері. Але для того, щоб проводити богослужіння в осінньо-зимовий період, необхідно встановити ще 3 металопластикових вікна і 6 вхідних дверей.

Парафії вже вдалося зібрати 21 899 гривень. Але це тільки четверта частина потрібних коштів. Необхідна сума становить 74 549 гривень.

У фонді закликають допомогти віруючим закінчити впорядкування храму до настання холодів. «Якщо кожен з нас зможе пожертвувати навіть по 10 гривень, ми зможемо зібрати необхідні кошти дуже швидко. Впевнені, кожна милість повернеться сторицею».

Внести пожертвування можна на сайті фонду.

Пряме посилання Тут.

Просмотров: (13)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *