Поліція заарештувала грабіжника, якого піймали в Бердянському єпархіальному управлінні

Поліція заарештувала зловмисника, який намагався викрасти церковні цінності з Бердянського єпархіального управління УПЦ. Вночі 8 листопада священник Бердянської єпархії УПЦ затримав грабіжника, який проник в єпархіальне управління в Бердянську, повідомили в пресслужбі Національної поліції.

Зазначається, що “08 листопада о 02:30 до Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області  із заявою про пограбування звернувся священнослужитель Української православної церкви у місті Бердянськ. Він пояснив, що затримав «на гарячому» зловмисника, який намагався викрасти церковні цінності з приміщення Бердянського Єпархіального управління”.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції. Правоохоронці встановили особу грабіжника. Ним виявився раніше судимий за вчинення корисливих злочинів мешканець Бердянського району 1984 року народження. Наразі його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим Бердянського відділу поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури затриманому повідомлено про підозру за ознаками злочину, передбаченого  ч.3 ст.15 (Замах на злочин) та ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Крім того вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Просмотров: (15)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *