Парафія УПЦ в Мошкові просить допомогти побудувати храм замість захопленого

Релігійна громада храму на честь Архістратига Божого Михаїла села Мошків Млинівського району Рівненської області просить допомогти їй побудувати новий храм замість незаконно відібраного у 2018 році прихильниками “ПЦУ”. Збір коштів оголосив благодійний фонд «Фавор».

Втративши храму, громада спочатку молилася в наметі. Згодом їй вдалося придбати невеликий сільський будиночок, де і відбуваються богослужіння: одну кімнату відвели під вівтар, у другій моляться віруючі.

«Своїми силами громаді вдалося розпочати будівництво, – повідомили у фонді. – На сьогодні вже залитий фундамент майбутнього храму. Зараз потрібні кошти для зведення стін. Можливостей у них зовсім небагато, деякі парафіяни, страждаючи від постійних утисків, почали втрачати надію на краще».

З проханням про допомогу до всіх небайдужих звернувся настоятель Свято-Михайлівського храму села Мошків отець Андрій Муляр.

«Просимо Вашої допомоги, щоб звести ще один храм, щоб там звучала молитва за всіх православних християн, за всю нашу православну країну і, щоб ця молитва звучала ще довго і довго на радість нашій Православній Церкві!» – закликав священнослужитель.

Кожен, хто бажає взяти участь в будівництві нового храму в селі Мошків, може внести пожертвування зручним для себе способом:

– на карту 5169 3305 1383 4470 (ПриватБанк);

– на сайті фонду;

– за прямим посиланням LiqPay.

Просмотров: (16)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *