Керуючий справами УПЦ передав для постраждалих парафій Володимир-Волинської єпархії необхідне церковне начиння

25 березня 2021 року в Києво-Печерській Лаврі з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній зустрівся з настоятелями парафій Володимир-Волинської єпархії, храми яких були захоплені розкольниками й передав у дар необхідне церковне начиння. Про це повідомляється на сторінці у фейсбук митрополита Антонія.

Священики прибули до Лаври на чолі з керуючим єпархією митрополитом Володимир-Волинським і Ковельським Володимиром. Священнослужителі розповіли про життя парафій, які залишилися без храмів, у зв`язку з чим вони вимушені звершувати богослужіння у пристосованих приміщеннях.

Від імені Блаженнішого Митрополита Онуфрія владика Антоній подякував митрополиту Володимиру та духовенству за вірність канонічній Православній Церкві та передав необхідне богослужбове начиння.

Нагадаємо, 22 лютого, митрополит Антоній передав необхідне церковне начиння для постраждалих парафій Волині, 8 березня для релігійних організацій Рівненської та Поліської єпархій.

Просмотров: (10)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *