Блаженніший Митрополит Онуфрій зустрівся з новопризначеним міністром Внутрішніх справ України Денисом Монастирським

Новопризначений міністр Внутрішніх справ України Денис Монастирський під час зустрічі з Блаженнішим Митрополитом Київським і всієї України Онуфрієм заявив, що поліція готова законно протидіяти всім можливим провокаціям і обов’язково забезпечить громадський порядок і безпеку всіх громадян незалежно від їх конфесійної приналежності. Про це повідомив Департамент комунікації МВС України 27 липня 2021 року.

На сайті відомства зазначається, що Міністр виступає за конструктивні взаємини між релігійними організаціями та державою і за необхідність забезпечення міжконфесійного миру та правопорядку. Також глава МВС закликав до особливої ​​відповідальності при організації та проведенні всіх релігійних заходів з масовою участю віруючих, висловив надію на співпрацю в цьому і конструктивний діалог в майбутньому.

Під час зустрічі Денис Монастирський детально обговорив громадську безпеку під час традиційних масових акцій 27-28 липня, присвячених Дню Хрещення Русі. «МВС під час численних масових заходів у найближчі дні і на територіях культових споруд, і поза ними готове жорстко, але законно протидіяти усім можливим провокаціям», – запевнив він.

Просмотров: (15)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *