«Національний корпус» і «Centuria» погрожують віруючим УПЦ розправою за мирну акцію до приїзду патріарха Варфоломія

«Національний корпус» і рух «Centuria» опублікували заяви провокаційного змісту, спрямовані проти Української Православної Церкви і ГО «Миряни», назвавши мирну акцію вірян УПЦ, котрі хочуть донести Константинопольському патріарху Варфоломію, що не підтримують т. зв. «Томос»,  який вніс розбрат, «провокаціями» та погрожують віруючим розправою. Про це повідомили на Telegram-каналі Klimenko Тime.

За їхньою інформацією, в день приїзду Патріарха Варфоломія нібито готуються провокації з боку «Патріоти – За життя», ГО «Миряни» і «РПЦ МП» (це вони так називають Українську Православну Церкву).

Зокрема «Національний корпус» і рух «Centuria» назвали віруючих Української Православної Церкви дискримінаційними та образливими словами, на кшталт: «ватні тітушки», «ФСБшні покидьки», «диверсанти», – і заявили про «готовність боротися, тим самим надаючи підтримку “ПЦУ”».

Окрім того, ці їхні заяви з погрозами також розійшлися у соцмережах і на Інтернет-ресурсах.

Як наголосили в Klimenko Тime, натомість цим самим націоналістичні рухи «Національний корпус» і «Centuria» самі провокують релігійну ворожнечу і прагнуть «дешевого політичного хайпу», що матиме дорогу ціну для країни, її релігійного миру і спокою.

Правоохоронцям варто приділити особливу увагу цим провокаційним заявам та взагалі ситуації.

Просмотров: (10)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *