Біля Чернівецької ОДА розпочалося цілодобове загальноєпархіальне молитовне стояння (+відео)

Віряни УПЦ вирішили молитися біля стін ОДА, оскільки їхній храм, після рейдерського розпорядження в.о. голови ОДА, у них відібрали прихильники «ПЦУ».

Сьогодні, 18 травня 2019 року, після того як було захоплено Свято-Успенський храм УПЦ с.Товтри, парафіяни розпочали цілодобове молитовне стояння під стінами Чернівецької Обласної державної адміністрації «до тих пір, доки не будуть відмінені всі рейдерські розпорядження в.о. голови області Павлюка Михайла». Згодом молитовне стояння було оголошено загальноєпархіальним, про це повідомляє  Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Чернівецько-Буковинскька єпархія приєднується до молитовного цілодобового стояння, — зазначено на офіційній сторінці Чернівецько-Буковинської єпархії у фейсбук . — Приходьте та підтримайте віруючих Української Православної Церкви. Об’єднаємся в спільній молитві до Господа Іісуса Христа, щоби нарешті запанував міжрелігійний мир на Буковині і закінчилося беззаконня.

Приходьте в будь-який час доби, беріть чай та теплі речі. Постійно буде читатися СВЯТА ПСАЛТИР та акафісти».

Нагадаємо, сьогодні вранці за підтримки поліції, яка забезпечила доступ до дверей Свято-Успенського храму УПЦ, та за згоди голови сільради активісти «ПЦУ» зрізали замки на дверях храму УПЦ та захопили його.

Настоятель релігійної громади с. Товтри протоієрей Іоанн Радул разом з парафіянами вийшли під стіни Чернівецької ОДА, де звершили всенічне бдіння та оголосили про цілодобове молитовне стояння. Прес-служба єпархії веде пряму трансляцію з місця події.

Наразі запроваджено кримінальні провадження про перешкоджання здійсненню релігійних обрядів релігійній громаді Cвято-Успенського храму УПЦ с.Товтри та за вчинення посадовими особами Чернівецької ОДА службового підроблення, а саме видачу завідомо неправдивих розпоряджень.

Просмотров: (55)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *