Віруючі буковинського села Васловівці вчергове звернулися до Президента України

Парафіяни Свято-Успенського храму УПЦ с. Васловівці Заставнівського району Чернівецької області, які вже 180 днів цілодобово моляться та оберігають свій храм від насильницького захоплення представниками «ПЦУ», записали чергове звернення до Президента України Володимира Зеленського, яке опублікували на сторінці парафії у фейсбук.

«Пане президент, Володимир Зеленський, ми до вас зверталися місяць назад. На жаль, ви не звернули жодної уваги, не знайшли час, — зазначається у зверненні. — Ми є такі ж самі українці, як і ви, ми хочемо щоби і в нашому селі, у Васловівцях дотримувалися Законів України. Подивіться відеозвернення, почуйте нас!!!».

«Ми громада Свято-Успенського храму УПЦ с.Васловівці Чернівецької області, ми вже 180 днів милістю Божою, цілодобово молимося та оберігаємо свій храм від насильницького захоплення.

Чорні рейдери, які своїми розпорядженнями ПРИМУСОВО перереєстрували нас в іншу віру ПЦУ, Павлюк Михайло, Гергелюк Микола і досі на своїх посадах, і державна влада, як і була сліпою до цього беззаконня так і понині такою залишається», — йдеться у повідомленні.

Віруючі, які вже близько пів року, знаходяться у стані постійної небезпеки захоплення їхнього храму, запитують: «Скільки ще потрібно часу, щоби ви нас почули? Скільки ще потрібно молитов і сліз, щоби мир і спокій прийшов на нашу багатостраждальну землю?».

Нагадаємо, вперше парафіяни Свято-Успенського храму УПЦ с. Васловівці звернулися до Президента України В.О. Зеленського з проханням захистити їх від безчинств, які звершують відносно них прихильники «ПЦУ» за підтримки місцевих чиновників 26 травня 2019 року.

Просмотров: (14)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *