У буковинських селах понад півроку тривають молитовні стояння на захист своєї віри і храмів (фото)

Молитовне стояння на захист прав віруючих УПЦ в селі Васловівцях триває вже понад 200 діб, у селі Задубрівка Чернівецької області розпочалося понад 180 днів тому, 15 лютого 2019 року, і триває досі, повідомляють у Чернівецько-Буковинській єпархії.

«Сьогодні проходять 180 діб. У Господа ніщо не забуте … 180 днів тому на Стрітення Господнє, морозним ранком 15 лютого 2019 почалося цілодобове молитовне стояння приходу храму Святого Архистратига Михаїла УПЦ в Задубрівці на захист своєї Віри і захист своєї Церкви, – написали на офіційній сторінці й фейсбук єпархії. – Скільки щоденних знущань і брехні за віру Христову зазнали ці люди, знають тільки вони, скільки п’яних людей перелазили через паркан церкви ночами… скільки всього написали в ЗМІ…».

В єпархії нагадали, що за цей час у віруючих Задубрівка відібрали назву і документи на громаду, насильно перереєстрували в «ПЦУ» і навіть відкрили кримінальну справу.

«Не перелічити всі прояви ПЦУ любові … Але ми віримо, що у Господа ніхто і ніщо не забуте і від гарячої віри розтануть, не сьогодні, не завтра, мабуть, але розтануть злі серця … Молитовне стояння триває», – зазначили в єпархіальній прес-службі.

«Міняються пори року, свята переходять у піст, піст підбадьорюється святами…все міняється.. звичний річний оберт подій… Але дві речі є незмінні: неусипаюча молитва на вустах і тотальне правове беззаконня в Україні», — йдеться у повідомленні від 18 серпня.

У Васловівцях молитовне стояння триває вже понад 200 діб.

Просмотров: (28)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *