На Кіровоградщині нетверезий водій протаранив храм УПЦ

21 вересня 2019 року в селі Звенигородка Олександрійського району Кіровоградської області нетверезий водій влаштував смертельну ДТП, протаранивши на своєму легковому автомобілі стіну Спасо-Вознесенського храму УПЦ, в аварії загинув один за пасажирів, ще один знаходиться у реанімації. Про це повідомляє прес-служба Олександрійської єпархії.

За словами очевидців, трагедія сталася о 6 ранку. В автомобілі було троє осіб в стані алкогольного сп’яніння: один пасажир загинув на місці, другий перебуває в реанімації, сам водій отримав травми, які не загрожують його життю.

В єпархії з жалем констатували, що «алкоголь черговий раз став великою трагедією для сімей загиблих та приніс неймовірні пошкодження храму, котрий фактично майже зруйнований».

Настоятель храму звертається до всіх небайдужих про допомогу у відновленні святині.

При цьому зазначається, що «втрачене життя і час, коли можна було б не зловживати алкоголем і, тим паче, не сідати за кермо у такому стані, вже не повернеться ніколи, як і рідні люди в свій дім».

«Велике щастя, що в цей день ще не почалося богослужіння, адже в день Різдва Богородиці храми наповнені вірянами та їхніми дітьми – загиблих і постраждалих було б значно більше», – зазначили в єпархіальній прес-службі.

Просмотров: (24)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *