Радикали намагалися зірвати свято православним буковинцям у с. Старі Бросківці

27 жовтня 2019 року, у день свята преподобної Параскеви Сербської, особливо шанованої на Буковині святої, у селі Старі Бросківці Сторожинецького району Чернівецької області приїжджі радикали влаштували провокації. Про це повідомили у прес-службі Чернівецько-Боковинської єпархії.

Невідомі молодики намагались перешкодити провести концерт до храмового свята села Старі Бросківці. Однією із таких спроб стало повідомлення про замінування будівлі клубу, де мав проходити концерт.

«Це стандартна схема за якою намагаються блокувати вхід до приміщення де має проходити захід. Але вірян це не налякало і семінаристи з Троїце-Сергієвої лаври, які є нашими земляками і українцями, почали співати духовні та народні пісні біля сільського клубу», — написали в єпархії.

Тоді приїжджі радикали почали провокувати людей до сварок, лаялись нецензурною лексикою, дістали колонки з машин і включали голосно музику, намагаючись перешкодити концертному співу. В єпархіальній прес-службі зазначили, що серед «радикалів-гастролерів» впізнали чоловіків, які вже раніше був учасником провокацій у інших селах — Задубрівка та Товтри.

Просмотров: (40)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *