Інформація щодо Постанови Кабінету Міністрів про посилення карантинних заходів

Уряд України на позачерговому засіданні 2 квітня 2020 року ухвалив нову редакцію постанови № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» з дооопрацюванням. Даною постановою Кабінет Міністрів запроваджує більш жорсткі обмежувальні заходи.

Зокрема, забороняє до 24 квітня «проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, за умови забезпечення учасників засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів».

У зв’язку з тим, що дані заходи викликають багато запитань у духовенства та віруючих Української Православної Церкви, найближчим часом буде підготовлено коментар та роз’яснення щодо цієї Постанови.

Просмотров: (608)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *