Напередодні Великодня влада перекрили дорогу в Мукачівський монастир

Напередодні Світлого Христового Воскресіння місцева влада перекрила дорогу в Мукачівський Свято-Миколаївський жіночий монастир УПЦ, встановивши спеціальні огорожі. Відповідні фотографії на своїй сторінці в Facebook опублікував референт митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора Іван Феннич.

«Починаючи з ХІ століття, сьогодні вперше перекрили дорогу в Мукачівський монастир!!! Христос Воскрес!» – підписав фотографії Іван Феннич.

Напередодні місцевою владою було прийнято рішення про посилення карантину, щоб не допустити поширення коронавірусу в регіоні.

«У Мукачівській міській ОТГ запроваджуються суворі карантинні заходи в ці вихідні – все для безпеки жителів і щоб уникнути поширення коронавірусної інфекції. Так, вже з суботи, з 15:00 до понеділка 6:00 ранку припиняють роботу всі установи, ринки, установи на території Мукачева і шести сіл, що входять до складу ОТГ. Обмеження стосуються і релігійних установ – усі церкви до понеділка будуть закриті на карантин», – повідомляється на сторінці Мукачівської міськради в Facebook.

Просмотров: (41)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *