Парафія УПЦ з Луцького госпіталю, яка втратила свій храм, отримала нове приміщення

Віруючим, яких в лютому 2019 роки позбавили храму на території Луцького військового госпіталю, віддали приміщення, яке належало Свято-Воскресенській парафії УПЦ.

12 червня 2020 року стало відомо, що парафіяни релігійної громади УПЦ на честь ікони Божої Матері «Всіх скорботних радість», яких виселили в лютому 2019 року з Луцького військового госпіталю, отримали нове приміщення для здійснення богослужінь. Про це повідомляє сайт СПЖ.

Члени релігійної громади, яка зараз зайнята облаштуванням майбутнього домового храму, розповіли, що тепер вони будуть молитися в приміщенні, займаному раніше Свято-Воскресенською парафією УПЦ.

Після того, як 4 червня 2020 року в Луцьку освятили новий Свято-Воскресенський храм цієї парафії, Волинська єпархія передала їх колишнє приміщення членам релігійної громади на честь ікони Пресвятої Богородиці «Всіх скорботних Радість».

Тепер їм вже не доведеться їздити в домовий храм, який знаходився за містом, у дворі будинку настоятеля храму протоієрея Євгенія Поліщука, де віруючі понад рік змушені були молитися за відсутністю іншого приміщення.

У найближчий тиждень священнослужитель перевезе в нове приміщення іконостас, і міська громада знову зможе збиратися в повному складі.

Просмотров: (23)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *