На Волині в селі Угринів залили фундамент під новий храм замість захопленого

Свято-Хрестовоздвиженська громада УПЦ в селі Угринів Горохівського району Волинської області, яка встояла перед рейдерами, розпочала будівельні роботи на ділянці, підготовленій під зведення нового храму замість захопленого ще 2014 року. Зокрема 3 серпня 2020 року почали заливати фундамент під храм, повідомив кореспондент СПЖ.

Як уже повідомлялося, храм громади УПЦ с. Угринів було захоплено внаслідок рейдерських дій «Київського патріархату» 2014 року, і численна парафія змушена була звершувати богослужіння в невеликому будинку священника.

Громада УПЦ с. Угринів

Попри перешкоди збоку рейдерів, у селі Угринів, завдяки небайдужості доброго християнина, була придбана земельна ділянка під зведення нового православного храму.  Наразі вже залито фундамент.

Активний збір коштів за підтримки Благодійного фонду «Фавор» для громади УПЦ почався рік тому.

За проектом БФ «Фавор» до зими 2019 року не вдалося забезпечити матеріали для фундаменту. Роботи тимчасово зупинилися через ситуацію з карантином і у зв’язку з організаційними та фінансовими складнощами.

Додатковий збір коштів відкрито на карту настоятеля громади: ПриватБанк, 5168 7427 2523 4136 (Сапожник Ростислав Михайлович, тел. 0958082125; 0678317078). Громада також прийме з радістю будь-яку допомогу, в тому числі будівельні матеріали для цегляної будівлі храму.

Просмотров: (18)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *