Віруючі УПЦ Волині продовжують молитовне життя, після захоплення їхнього храму

Релігійна громада на честь ікони Божої Матері Скоропослушниця в с. Ясенівка, Рожищенського району, Волинської області, у якої відібрали храм  невдовзі після освячення, вимушена молитись у хатині. Підтримати паству 22 листопада 2020 року приїхав єпископ Камінь-Каширський Афанасій. Про це повідомляє пресслужба Волинської єпархій.

У неділю 24-ту після П’ятидесятниці вікарний архієрей Волинської єпархії єпископ Камінь-Каширський Афанасій з архіпастирським візитом відвідав гониму громаду в селі Ясенівка.

За Божественною літургією владиці співслужили настоятель кафедрального собору Всіх Святих землі Волинської прот. Володимир Яцишин та настоятель місцевої громади священник Андрій Грисюк.

Наприкінці богослужіння владика Афанасій передав вітання від керуючого єпархією архієпископа Нафанаїла та закликав громаду і далі гідно нести світло Христове у власних серцях до кожного, хто його потребує. Ієрарх подякував віруючим за стійкість і побажав, долаючи особисті образи і сердечний біль, залишатися і далі достойними називатися християнами та покладатися у своєму житті на Господа нашого, Який є любов. Бо ця любов і є якраз доказом того, що ми – дійсно християни, адже Господь в Євангелії говорить: “По тому пізнають усі, що ви учні Мої, як будете мати любов між собою”.

Своєю чергою, отець настоятель щиро подякував Архіпастирю й усім присутнім за спільну молитву та підтримку у такі не прості часи та попросив архіпастирського благословення й надалі трудитись на благо Христової Церкви.

Просмотров: (21)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *