Митрополит Поліський Анатолій зустрівся з новопризначеним головою Сарненської РДА

27 січня 2020 року митрополит Поліський і Сарненський зустрівся з новопризначеним головою Сарненської РДА Олександром Сергійовичем Коханом. Про це повідомляє прес-служба єпархії.

На зустрічі був присутній голова Сарненської райради Р.П.Серпенінов.

Владика розповів про здобутки духовенства та мирян Сарненської єпархії щодо будівництва нових храмів та монастирів Української Православної Церкви. Митрополит Анатолій звернув увагу, що поліщуки, як і духовенство, виявили бажання лишитися в лоні Української Православної Церкви, на що мають конституційне право. Владика завірив, що віряни УПЦ являються законослухняними громадянами своєї держави, поважають Президента та владу на місцях і просять, щоби влада, згідно з чинним законодавства, надавала можливість вірянам УПЦ сповідувати православну віру згідно зі своїм бажання та спадщини своїх дідів і прадідів.

Голова Сарненської РДА О.С.Кохан запевнив митрополита Анатолія, що всі його політика у духовній сфері на теренах Сарненщини буде відбуватися згідно з Конституцією та Законами України. Віряни УПЦ мають право на своє віросповідування та захист.

Митрополит Анатолій подякував голові Сарненської РДА О.С.Кохану і голові Сарненської райради Р.П.Серпенінову за повагу, доброзичливість, сприятливий діалог та порядність у взаємовідносинах. Владика Анатолій, користуючись нагодою, привітав голів з Різдвом Христовим та святим Богоявленням, побажавши миру для народу України, здобутків для держави, людяності, доброти та любові між громадянами України.

Зустріч відбулась в доброзичливій, дипломатичній та довірливій атмосфері.

Просмотров: (26)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *