Постраждала від розкольників релігійна громада храму в с. Нестерівці на Хмельниччині потребує допомоги

Миколаївська релігійна громада УПЦ в селі Нестерівці Дунаєвецького району Хмельницької області, у яких в червні 2016 року представники “УПЦ КП” відібрали храм, гостро потребують фінансової допомоги, щоб до холодів встигнути встановити у новій церкві вікна і двері. Збір коштів для них оголосив Благодійний фонд «Фавор».

«Храм в Нестерівці — ще один прекрасний приклад, коли надія на Бога і працю здатні зробити неможливе. Після того як колишній настоятель перевів храм святителя Миколая в розкол, громада кілька років безрезультатно домагалася правди в судах», – зазначили у Фонді.

Парафіяни релігійної громади спільними зусиллями змогли купити приміщення закинутої швейної майстерні, яке в той момент було в аварійному стані.

Цей будинок відремонтували і перебудували під храм. До вівтарних та бокових частин зробили прибудови, встановили купол. Встигли навіть вмонтувати частину металопластикових вікон, але тут кошти закінчилися, а в храмі потрібно встановити ще три вікна і шість дверей.

«Громада сподівається завершити ці роботи до настання холодів, щоб нічого не перешкоджало проведенню богослужінь у храмі в зимовий період. Дорогі друзі, не залишимо наших братів з села Нестерівці, вони пройшли важкий шлях. Залишилось зовсім трохи. Допоможімо їм. Щоб молитва за всіх благодійників цілий рік підносилася в стінах теплого храму», – звернулись у благодійному фонді до усіх небайдужих.

Надати посильну допомогу віруючим УПЦ в Нестерівці можна за допомогою сервісу за посиланням.

Просмотров: (27)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *