Жителі Припутнів звернулися до поліції щодо зриву недільного богослужіння невідомими в селі особами (+відео)

4 квітня 2021 року до села Припутні на Ічнянщині Чернігівської області зранку почали приїздити машини з невідомими чоловіками в камуфляжах. Ці люди не пустили місцевих жителів до храму, випиляли замки у дверях церковної споруди і повісили на ній прапор на кшталт клубу чи будинку культури. При цьому люди, що наїхали в село, не змогли показати жодного документу, який би дозволяв їм вчиняти такі дії та перешкоджати місцевим жителям звершувати у храмі богослужіння. Про це повідомляє прес-служба Ніжинської єпархії.

В єпархії зазначають, що разом з молодиками, що вчиняли протиправні дії, був і Леонід Пустовойт, який наразі проходить умовний випробувальний термін як засуджений на 3 роки ув’язнення за вчинення кримінального правопорушення. Громада села звернулися до поліції з вимогою надати оцінку подібним діям особи, яка перебуває під особливим наглядом правоохоронних органів.

Пізніше жителі села Припутні розповіли про злодіїв, що “називають себе “ПЦУ”, самі не моляться і не дають місцевим жителям причащатися в Піст”.

Просмотров: (13)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *